Camerasystemen

Controleren van productie processen, bewaking van panden en terreinen.
Dit zijn een aantal voorbeelden waarvoor u een camera systeem kunt aanschaffen.
Uiteraard kunnen wij de aanleg en uitvoering van een dergelijk systeem voor u verzorgen.
Deze systemen kunnen variëren van een kleine cameraserver met enkele camera’s tot en met grotere systemen met tientallen camera’s voorzien van zoomlens en of op afstandbediende beweegbare voet.

De markt voor camera producten is in de afgelopen jaren snel en sterk veranderd.
De huidige technologie is zeer geavanceerd en maakt het mogelijk om gedurende weken of zelfs maanden beelden op te slaan.
Door deze systemen aan te sluiten op het internet kunt u als u een geautoriseerde gebruiker bent overal ter wereld de beelden bekijken van uw camera installatie.
Deze beelden kunt u dan bekijken op pc systemen, maar ook op tablets en mobiele telefoons.

Doordat de camera’s te programmeren zijn kunnen bijvoorbeeld de alleen beweegbare situaties opgenomen worden of alleen de ingang van een gebouw en niet de straat.
Bij nacht schakelen de camera’s bij te weinig licht over op zwart/wit zodat het beeld en contrast van een hoge kwaliteit blijven en u toch kunt waarnemen wat er gebeurd.
Door deze technieken kunt u dan veel meer data op de harddisk opslaan omdat alleen de bewegende beelden worden geregistreerd.
En natuurlijk bestaan er ook systemen waarbij u analoge (met een coaxkabel) en digitale (met een netwerkkabel)  IP camera’s kunt combineren.
Vaak is dit handig om camera’s van bestaande systemen te kunnen hergebruiken en het systeem dan uit te breiden met de betere beeldkwaliteit netwerkcamera’s.
De mogelijkheden van deze systemen zijn bijna eindeloos.

Wij kunnen u ondersteunen op het gebied van:
– Advies omtrent productkeuze
– Opstellen van een technisch installatieplan
– Montage, levering, onderhoud en service
– Beheer systemen lokaal of op afstand
– Lease constructies voor aanschaf, montage, onderhoud en beheer

Atlantis is bekend met dit soort installaties, zodat wij u graag van dienst zijn met informatie over de keuze en de mogelijkheden van uw installatie.